Goca Božinovska ide na generalku

0

M. Karović
Goca Božinovska ide da se podmladi
 

– Goca je odlučila da ode pod nož i zategne lice. Uvek je njoj nešto preče od nje same, zato nikako nije uspela da zakaže lekara. Na nagovor jedne prijateljice konačno je rešila da odloži sve obaveze i da konačno ode kod lekada. Posle praznika sledi joj intervencija – rekao je za "Alo" izvor blizak pevačici.

– Posle praznika uzimam mesec dana slobodno i idem da se sredim. Gledam i ove moje mlade koleginice dosta njih ima podočnjake, šteta, tako mlada deca. Razmišljala sam i donela odluku da sredim celo lice – iskrena je bila Goca.

Kako se trenutno kreću cene estetskih intervencija, Božinovska će morati da izdvoji oko 2.000 evra. Naime, za zatezanje čela treba oko 400 evra, za zatezanje brade 260 evra, operacija gornjih kapaka košta oko 400 evra, dok je operacija donjih kapaka, odnosno podočnjaka oko 700 evra.

Vesna Zmijanac je pre nekoliko godina pristala da ode pod nož i da je tokom operacije slikaju mediji. Na jednom snimanju emisije ove koleginice su se srele i porazgovarale o pomenutom poduhvatu. Vesna je Goci rekla da će oporavak trajati dva meseca i da je dobro što se odlučila na taj korak.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here