Printscreen Grand TV
Goca Bozinovska

Pevačica Goca Božinovska gostovala je danas u emisiji “Magazin IN” na televiziji “Pink” gde je govorila o prevarama i istakla da ne postoji muškarac koji ne vara svoju ženu.

– Ja znam da jednu moju drugaricu muž vara i znam njegovu ljubavnicu godinama. Mi sedimo jednom kao žene, ali moram da ti kažem da su žene mnogo glupe. I ona se kune ispred mene i kaže da je muž nikada u životu nije prevario. Ja je gledam i kažem da li je moguće da neko stvarno misli da u današnje vreme muškarac može biti veran. Postoje ovi mladići, pa prva strast, pa prva ljubav. Kad se rodi dete, to je gotovo – rekla je Goca.

– Čekaj Goco, sluša te snajka – rekla joj je voditeljka Sanja Marinković.

– Ja sam sada sigurna da moj Mirko ne bi prevario Bojanu. Nikad se ne zna, idu godine, niko nikoga nije prevario na početku – rekla je Goca.

– Nije trebalo ovo da pričaš, ubiće nas deca – ubacila se Slađa Trajković.

– Ali ako muškarac vara, onda izvoli lutko moja, imaš svoju svekrvu koja će da te prikriva. Ja sam savremena svekrva – zaključila je Goca.

1 COMMENT

  1. S kim to varamo zene ??? Sa vanzemaljcima…. ??? Mnogo su zene dobre … !!! Pa sa zenama… Ih varaju… Nije jedna na pet niskih … Nego jedan na jednu… A s obzirom da je reciprocitet skoro 1:1 to znači da svaka zena vara svog muža … Zato pogledaj malo snajku sta radi 🤣🤣🤣

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here