Printscreen Grand TV
Goca Bozinovska

Pevačica Goca Božinovska je bez ikakvog ustručavanja priznala da je ušla u ozbiljan fizički okršaj sa jednom ženom zbog svog naslednika Mirka Šijana.

Naime, kako je Božinovska objasnila, čuvši da je njenog sina udarila jedna žena, ona je razjarena skočila da se obračuna sa njom.

– Koja je najgora stvar koju ste uradili kako biste zaštitili svoje dete? – glasilo je pitanje za Božinovsku, a ona je kao iz topa odgovorila:

– Potukla sam se sa jednom ženom koja je Mirku udarila šamar. Bukvalno sam ženu povredila, 15 dana je primala injekcije. Tukla sam se kao muškarac, oborila sam je nasred ulice. Udarila mu je šamar, a on je bio mali. Ja dođem sa autom i pitam: „Ko je tukao moje dete?”, a za mnom ide Jašar. Puno prijatelja je bilo kod mene u dvorištu na bazenu, ja u kupaćem, navukla sam samo neku haljinu – ispričala je svojevremeno Goca u emisiji „Amidži šou” i objasnila kako je izgledao njihov okršaj:

– Meni su kolena bila krvava, ja sam ženu toliko tukla, imala sam prsten na ruci, ja je udarim u glavu, ona mene za rep. Ustvari, da ona mene nije uhvatila za rep, ja se nikada ne bih potukla. Vukla smo se po onom pesku krvave. To je nešto što je najgore što sam uradila. Sve mi diraj, ali dete ne – bila je jasna Goca.

Podsetimo, o ovom incidentu Goca je pričala pre dve godine u pomenutoj emisiji, a nakon toga više nije javno pričala o njemu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here