Printscreen Grand TV
Goca Bozinovska

Pevačica Goca Božinovska reagovala je na tvrdnje bivšeg partnera Nebojše Tubića Žapca da ju je njen prvi suprug Zoran Šijan izbacio sa decom na ulicu.

Naime, pevačica je, kako ističe, bila zgranuta kada je saznala šta je bivši partner izneo o njoj i oštro demantovala sve.

– U Kraljevu sam, slabo gledam televiziju, a onda me odjednom svi zovu da mi prepričavaju šta je Žabac rekao o meni. Mama mi je polumrtva, žena je fenomen ali je živa. Istina je da sam mu prva dolazila u posetu kada je bio u zatvoru, ali kao prijatelj. Bio je prema meni dobar čovek i ja sam ga zbog toga maksimalno ispoštovala – kaže Goca.

– Šta mu treba sada da spominje Tajland, da li sam bila sa njim ili nisam. Verovatno su to posledice ranjavanja, pa posle toliko godina sve to pominje. Znam ga toliko godina i nikada ništa iz prošlosti nije pričao, a sada me ne vadi iz usta. Lupa gluposti i priča nebuloze da me je Šijan izbacio sa dvoje male dece. To nije tačno, nije me izbacio niko na ulicu nego sam se ja sa decom preselila u stan i nastavila svoj život. Čuj, izbacio me, nego Žabac ima takav žargon kada priča – zaključila je pevačica.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime