Youtube/TV HAPPY
Goca Tržan

Goca Tržan ni posle sedam godina ne odustaje od želje da se sa svojim suprugom Radomirom Novakovićem ostvari kao roditelj.

Pevačica i njen izabranik pre nekoliko dana otputovali su u Češku, a mediji su odmah počeli da spekulišu da je zbog veštačke oplodnje.

Isto tako, fanovi su se oglašavali ispod pevačicinih objava pružajući im maksimalnu podršku povodom “navodnog” novog pokušaja.

Goca se prvi put oglasila danas na Instagramu povodom ove teme i objavila video snimak u kojem je prikazala, kako kaže, nepoštovanje granica i tuđe privatnosti sa kojim se susreće dugi niz godina.

– Pre svega hvala na lepim željama i pozitivnoj energiji koju mi šaljete. To je neprocenjivo. Ovo je klip koji u najkraćem ilustruje nepoštovanje granica i odsustvo empatije i lepog vaspitanja sa kojim se susrećem već godinama. Lekcija dana: poštujte tuđu privatnost i ne zabadajte nos tamo gde mu nije mesto. Hvala unapred u ime svih koji prolaze kroz iste neprijatnosti i nemaju snage da odgovaraju na nepristojna i bolna pitanja. Srećno svima vama koji ste u neizvesnosti i isčekujete. Volim vas. I Bog vas voli, kakav god da bude krajnji ishod.

Video pogledajte ovde!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here