ATAImages
Goga Sekulić

Goga Sekulić i Uroš Domanović su nedavno rešili da se rastanu, posle šest godina braka. Gostujući u jednoj emisiji, pevačica je progovorila na tu temu pa uz javno izvinjenje roditeljima poručila i kako smatra da joj je „svakako bolje da bude sama, nego sa bilo kim”.

Takođe, ona ne krije da se nada ljubavi zbog koje će „i sto godina biti u braku”, jer je uz jednu takvu i sama odrasla. Naime, mama i tata su joj zajedno skoro punih 50 godina, čemu se ona i te kako divi.

Sekulićeva je objasnila kako ona još uvek nije zvanično razvedena:

– Uroš i ja smo bili šest godina u braku, iako se još uvek zvanično nismo razveli, ali smo se razišli. Dogovorili smo se pre nekih šest, sedam meseci da se rastanemo, s obzirom da je takva situacija bila da smo jednostavno dete i ja morali iz nekih određenih, nama poznatih razloga da budemo u Beogradu, on je morao da ostane u Cirihu – ispričala je Goga.

– Niti je njemu tamo bilo lako da bude sam, niti meni da budem sama sa detetom. Hvala puno mojim roditeljima koji su kao svake bake i deke uskočili i pomogli mi, ali prosto ja kada sam sama sa detetom i nešto radim, a još te neko proverava, uvek kažem na daljinski kada se prave neke tenzije, dobra sam ja, dobar je i on, bitno je da smo dobri roditelji – objasnila je.

– Dogovor kuću gradi, bolje da zbog deteta ostanemo prijatelji, da naše dete raste u nekoj zdravoj atmosferi – rekla je Goga u „Magazin Inu”, pa nastavila o tome kako su njeni roditelji odreagovali na sve što se dogodilo.

– Uvek sam u životu volela iskreno, nikada nisam gledala interes kao neke moje drugarice. Nije mi žao. Izvinite mama i tata, moj tata je težak Crnogorac, šta će reći familija, ali mi je bolje da budem kvalitetno sama, nego sa bilo kim – rekla je Goga.

Pevačica je naglasila kako još uvek veruje u ljubav.

– Pa, Boga mi, ja sam došla i rekla kako stoje stvari, nije bilo svejedno ni mami, ni tati. Da se ne vraćam na onu moju temu iz prošlosti koja je jako teška, da ne kažem bolna… Ja sam osoba koja veruje u ljubav i volela bih da budem sto godina u braku, jer moji roditelji su zajedno već 49 godina i zaista sam među prvima u našoj familiji koja se razvodi, ali bolji je dobar razvod, nego loš brak – zaključila je pevačica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here