ATAImages
Goga Sekulić

Goga Sekulić nedavno je objavila da se razvodi od sportiste Uroša Domanovića. Kako je naveo izvor blizak pevačici, od samog početka je ona bila i mama i tata sinu Vasilij Andreju.

– Gogi je bilo bitno da njen sin pohađa školu na maternjem jeziku i zato se pre svega vratila u Srbiju, tačnije u Beograd. Uroš je pak insistirao da ostanu u Cirihu jer ima svoju sportsku akademiju i onda je i to razumljivo budući da tako zarađuje i učestvuje u svemu oko deteta. Goga se s tim ipak nije složila jer je od starta bila stub porodice, posebno od kada je došlo dete, pa je ovog puta prelomila po svome iako razume Uroša i ne zamera mu što je tamo. U svakom slučaju, nije imala podršku i pomoć u onoj meri koja se očekuje kada imate malo dete, ali je imala i strpljenja znajući koliko je Urošu važna karijera i koliko mu znači brazilsaka džiudžica u kojoj je svetski prvak. Ipak, posle dugo vremena, osetila je da ona mora mnogo više da vuče i da je sama u celoj priči, pa je prelomila i došla s detetom u Srbiju. Nekad joj pomognu roditelji i to je sve, dadilje nema. Uroš je mogao i ovde da trenira i da zarad porodice bude na relaciji Cirih-Beograd. Sve to navelo je pevačicu da prelomi, pa je sa Urošem našla kompromis i zajedno su rešili da se raziđu bez svađe i skandala. Nemaju zajedničku imovinu, pa će se razići sporazumno, a oko sina će se dogovarati civilizovano i u skladu sa svim što je u interesu deteta što je Gogi svakako najvažnije – rekao je izvor blizak pevačici.

Ovo je potvrdila i sama pevačica.

– Istina je da se razvodimo, tako je bolje i za dete, a i za nas dvoje. Meni je dosadilo da u braku budem i muž i žena, kao i otac i majka detetu. Uroš i ja smo se oko svega dogovorili i nema tu mesta nikakvim skandalima i senzacijama. U svakom slučaju, oboje ćemo uvek donositi odluke koje su najbolje za našeg sina, a meni je to svakako najvažnije – zaključila je Goga.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here