ATAImages
Goga Sekulić

Goga Sekulić je kroz svoju 24 godina dugu karijeru prošla “sito i rešeto”, a poznato je da se družila sa kolegama sa estrade, uglednim ljudima, ali i kriminalcima i jakim biznismenima, te je sada spremna da sve to stavi na papir.

Naime, pevačica je rešila da napiše autobiografsku knjigu u kojoj će otkriti sve tajne i detalje svog života i karijere, kao i kontakta sa pomenutim ekipama.

Goga kaže da je na ovu ideju došla još pre nekoliko godina, ali nije imala petlju da to i ostvari, sve do sada.

– Davne 1996. godine otišla sam za Švajcarsku i tada je sve krenulo. Razvijala se moja karijera u to vreme kada nije bilo lako istaći se na sceni kao danas. Prvo, teško je bilo upoznavati se ljudima različitih zanimanja, posebno kada si klinka. Imala sam svoj cilj, borila sam se i izborila. Nije da se hvalim, ali oduvek sam važila za drugaricu. Tako su me ljudi i doživljavali, baš kao drugaricu. Sedela sam sa mnogima, pričala sa mnogima, sarađivala sa mnogima. Živela sam film, a ne običan život. U knjizi će se naći brojni događaji, scena, ulica, klubovi, estrada. Izmeniću imena ljudi, ali sigurna sam da će se svi pronaći – rekla je pevačica.

Pevačica je dodala i da joj oko novog projekta pomaže reditelj Dušan Jelić.

– Dušan Jelić mi je velika podrška u ovome. U pregovorima smo i za još neke dodatne stvari, ali obavestiću vas kada sve potvrdimo – rekla je Sekulićeva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here