U ranije odloženoj utakmici 2. kola Superlige, zbog učešća Čukaričkog u kvalifikacijama za Ligu Evrope, na Banjici su se sastali Rad i pomenuti gosti sa Banovog brda.

U uzbudljivoj utakmici viđeni su preokreti i pobeda “brđana” 3:2, peta uzastopna u međusobnim duelima sa “građevinarima”.

Čukarički je poveo preko Milutina Vidosavljevića u 6. minutu, a Rad preokrenuo golovima Miloša Šake  u 39. i Miloša Trifunovića u 44. Potom su gosti izjednačili u 78. minutu golom Marka Docića iz penala koji je napravio Šaka, dobivši drugi žuti karton.

Prednost igrača više, ekipa Aleksandra Veselinovića iskoristila je u 87. minutu, kada je Luka Stojanović pogodio za pobedu.

Ovo je četvrta pobeda Čukaričkog, uz jedan poraz ove sezone, dok Rad sada ima četiri poraza i dve pobede.

“Brđani” će u narednom kolu, već u nedelju, igrati protiv Radničkog iz Niša kod kuće, dok “građevinari” istog dana idu u Kruševac, na duel sa Napretkom.

TABELA: Vojvodina 16, TSC 16, Radnički 13, Crvena zvezda (-2) 12, Čukarički (-1) 12, Partizan (-2) 10, Inđija 7, Voždovac (-1) 7, Spartak 6, Rad 6, Mladost 5, Napredak 4, Javor (-1) 4, Radnik (-1) 3, Proleter 2, Mačva 1.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here