Goran Jevtić saslušan po prijavi da je obljubio maloletnika

Nije konkretno odgovorio da li bi pristao na poligrafsko ispitivanje: Goran Jevtić
 

"Jevtić se iznenadio kada je video policajce. Inspektorima je rekao da ništa od optužbi nije istina, da su u pitanju gluposti, da nema pojma odakle policiji uopšte takve informacije …", rekao je neimenovani izvor iz policije "Blicu".

 

Isti izvor dodaje da je jedan od inspektora upitao Jevtića da li bi pristao na poligrafsko ispitivanje i da je glumac, nakon kratkog razmišljanja, odgovorio da "bi najverovatnije pristao", ali da prethodno mora da se konsultuje sa advokatom.

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo da su na zahtev Višeg tužilaštva u Somboru obavili više informativnih razgovora.

 

Porodica maloletnog dečaka iz Sombora je nedavno podnela prijavu protiv glumca da je tokom festivala Pozorišni maraton, koji je održan u junu ove godine, u toaletu pozorišta obljubio dečaka.

 

U krivičnoj prijavi protiv glumca se opisuje šta se dešavalo te večeri u somborskom pozorištu, tačnije roditelji ponavljaju priču svog sina: Prema dečakovoj verziji, incident se dogodio u četiri sata posle ponoći. Obojica su bili pripiti i glumac je u jednom trenutku poljubio dečaka. Ovaj ga ga je odgurnuo, ali je glumac tada seksualno iskoristio maloletnika, koji je nakon par minuta iz toaleta istrčao uplakan. Taj momenat je video jedan od svedoka, koji je to opisao policiji, piše Blic.

 

Dečak je ispričao roditeljima šta se dogodilo, a otac ga je odmah odveo u policiju gde je podneo prijavu protiv Jevtića. Posle saslušanja kod tužioca, otac je povukao prijavu. Majka dečaka je ponovo, pre dvadesetak dana, otišla direktno kod tužioca i ponovo podnela krivičnu prijavu protiv Gorana Jevtića.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime