Printscreen
Goran Novaković

Goran Novaković, koji već više od 30 godina živi u Beču, daje savete kako se treba ponašati u vreme pandemije koronavirusa.

View this post on Instagram

#coronavirus #vestionline #vesti

A post shared by Frankfurtske Vesti (@vestionlinecom) on

Startovao višejezični info-servis

Odeljenje za integraciju i diverzitet grada Beča od juče je pokrenulo servis za informisanje na više jezika koji će trajati tokom koronavirus krize.
Svoja pitanja u vezi sa korona krizom građani mogu postaviti na maternjem jeziku, a službenici grada tragaće za pouzdanim odgovorima u proverenim izvorima. Potom će se javiti građanima sa tačnom informacijom na maternjem jeziku.
Građani svoj pitanja mogu dostaviti mejlom na post@ma17.wien.gv.at, preko fejsbuka: startwien.at, ili telefonom 01400081540.
Info služba može da se kontaktira od ponedeljka do petka od 9 do 16 sati, a najavljeno je da će se potruditi da odgovore daju u roku od 24 sata.
Saradnici Odeljenja za integraciju grada Beča nisu stručnjaci za koronavirus, ali se trude da daju pouzdane informacije na maternjem jeziku.
“Ako nema pouzdanih izvora, nećemo, nažalost, moći da odgovorimo na pitanje. Molimo vas za razumevanje”, navodi se u saopštenju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here