youtube/printscreen
Goran Vesić

Zbog bahatosti Srbijagasa danas toplane “Dunav”, “Mirjevo”, “Konjarnik” i “Medaković” ne rade, a hiljade stanova nema grejanje, napisao je sa čuđenjem na Fejsbuku zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Pre dva dana Srbijagas je obavestio Beogradske toplane da će danas u periodu od 5 časova ujutru do 24 časa “zbog radova na sanaciji distributivnog gasovoda” obustaviti isporuku gasa!

Zbog toga ove četiri gradske toplane danas ne mogu da proizvedu toplotnu energiju i putem “režima toplih proba” zagreju stanove.

Kvar koji sanira JKP Srbijagas desio se još u junu ove godine. Tada su ga samo zakrpili, a do sada je mogao da bude saniran sto puta. Tražio sam od Srbijagasa da se radovi odlože do sledećeg četvrtka kada počinje toplo vreme.

Ni meni, a ni rukovodiocima Toplana nisu se javljali na telefon. Jer oni su država u državi i može im se. I veliki direktori koje ne interesuje da li žene, deca ili stariji ljudi imaju grejanje. Sramota. Pa neće tako moći!

Od jutros u 05.00 sati radnici Toplana, po mom nalogu, uspeli su da prespoje toplanu Medaković i ubrzo počinje grejanje u ovoj toplani. Dao smo im rok da do 15-16 sati završe radove kako znaju da bi počele da rade toplane Dunav, Konjarnik i Mirjevo.Ne interesuje me kako će to da urade, a komunalna milicija će im pisati kazne bude li drugačije. To što je Srbijagas danas uradio Beograđankama i Beograđanima je takva bahatost i drskost kakvu Beograd ne pamti! Izvinjavam se Beograđankama i Beograđanima zato što je Srbijagas bahat jer se njihovi direktori ne javljaju nikome na telefon i zato što ne vode računa o interesima ljudi.Nečuveno!

Čim se gospoda iz Srbijagasa smiluju da završe posao koji nisu morali da rade danas nastaviće se režim toplih funkcionalnih proba.

Objavu pogledajte ovde!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here