Tanjug/Hina
Kolinda Grabar Kitarović

Predsednica Kolinda Grabar Kitarović nakon govora na Generalnoj skupštini UN družila se s članovima delegacije u stalnoj misiji Hrvatske pri UN-u, dobro raspoložena i ponovno je pevala, a pridružio joj se i inoministar Gordan Grlić Radman.

Hrvatski portal Dnevnik piše da je Grabar Kitarović svoj je nastup u stalnoj misiji “otvorila” pesmom ”Croatio, iz duše te ljubim”.

Dobila je aplauz okupljenih, a onda je poručila: ”Samo ovi neki mediji pišu da ne znam da pevan, a znam da pevam”.

Pevačke sposobnosti u Njujorku je pokazao i ministar spoljnih poslova Gordan Grlić Radman, koji i dirigovao, a svirače je častio, kako se navodi, s pet dolara.

Predsednica, koja je za ovu priliku, primećuje Dnevnik, imala novu frizuru, otpevala je i ”Vela Luku”.

Na kraju je, dodaje se, došao na red i na omiljenu pesme predsednice ”Krist na žalu”.

4 COMMENTS

  1. “…Croatio, iz duše te ljubim! Само кроатски политичари о томе морају да певају. Зашто? Па зато што је све мање “Кроата” који певају сличне песме. Чак је и “чувени” кроатски адмирал, геополитичар, Давор Домазет Лошо почео да кука: “Имамо 8 ћетнићких групација само у Истри”. А на Ријеци нико не шљиви ХДЗ.
    У Србији имамо друге проблеме. И Титови пионири се све више и више лупају у прса како су велики Срби.
    https://www.youtube.com/watch?v=rtxLAzMw6bg2

  2. Pa jadni do sada pardon i za vreme Hiće nisu imali državu pa žena svugde i na svakom mestu eto da se pohvali da imaju nešto što se zove država.Žalosno je to g.-djo Grabar da vi ne vidite da sem vas niko ama baš niko ne ističe svoju državnost.Lepo je što volite svoju domovinu,ali to treba pokazati na primerenim mestima.U UN se valjda to i podrazumeva da svako voli svoju zemlju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here