PKS

Grad Beograd i Privredna komora Srbije pozvali su kompanije da se uključe u akciju prikupljanja humanitarne pomoći ugroženima pandemijom virusa COVID19.

„Republika Srbija i njeni građani ovih dana suočavaju se sa jednim od najvećih izazova u poslednjih nekoliko decenija i osim samodiscipline, slušanja saveta lekara, savesnosti i odgovornosti pojedinaca, od velike  pomoći u ovom trenutku mogu da budu kompanije, privrednici, proizvođači. Svaki Vaš doprinos, kako u novcu tako i proizvodima, biće velika pomoć onima kojima je najpotrebnija“, navodi se u pozivu Marka Čadeža, predsednika Privredne komore Srbije i Gorana Vesića, zamenika gradonačelnika Beograda, za prikupljanje humanitarne pomoći u akciji pokrenutoj na inicijativu Grada Beograda.

Lokalnim samoupravama koje se pridruže ovoj akciji, biće na raspolaganju regionalne privredne komore komorskog sistema Srbije svim svojim kapacitetima.

Za novčane donacije kontakt je Direktorat za finansije i administraciju PKS, Tatjana Radičević, E mail: tatjana.radicevic@pks.rs, račun AIK banke: 105-3505-87.

Za donacije u robi, sredstava za higijenu i prehrambenih proizvoda, kontakt je Aleksandar Kemiveš, savetnik predsednika PKS, E mail: aleksandar.kemives@pks.rs

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here