Youtube
Plaža u Kadisu

Nakon što su vlasti u španskom primorskom gradu Kadisu izglasale da se dozvole nudisti na svakoj plaži u gradu, došlo je do podele među stanovništvom. Većina se žali da vlast želi da privuče golišave turiste, umesto da se fokusiraju na druge probleme u gradu.

Gradonačelnik Kadisa Hose Marija Gonzales izazvao je podelu među građanima nakon što je ukinuo zakon koji je policajcima dozvoljavao da obuzdaju gole ljude na plaži. To znači da će svaka plaža u ovoj oblasti sada dozvoliti nudizam, što je izazvalo podeljena mišljenja.

Ester Kanero, predsednica Udruženja velikih porodica Kadisa, u međuvremenu je pozdravila ovu odluku: “Naravno, živimo u slobodnoj zemlji.”

Neki smatraju da bi to moglo da dovede do problema za lokalno stanovništvo jer su “plaže usred grada” i da “ono što je nudizam na jednom mestu, 15 metara dalje je egzibicionizam“.

Ljudi su se generalno žalili da vlast želi da privuče gole turiste, a ne da se pozabavi rešavanjem nedostatka mesta za parkiranje. Gradonačelnik Gonzales je, međutim, ironično odgovorio kritičarima.

On je u objavi na Instagramu napisao: “Da, tako je, želimo da nametnemo potpuni nudizam na plažama Kadisa, a takođe ćemo vas naterati da nedeljom izlazite u haljini za flamenko, da nosite kardigan u zimskim noćima, a strancima ćemo zabraniti da nose čarape ispod sandala. Sve je to deo našeg zlog plana da zavladamo svetom”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here