EPA/Robert Ghement
Bivši premijer Crne Gore Duško Marković

Savezništvo sa 29 NATO zemalja osiguralo je bezbednost Crne Gore, a građani osećaju i benefite stranih investicija, ocenio je premijer CG Duško Marković.

Crna Gora je s druge strane pokazala da je odgovorna saveznica koja ceni benefite Alijanse, doprinosi zajedničkim ciljevima i s pravom nosi epitet pouzdane članice”, saopštio je Marković povodom tri godine članstva u NATO.

Ocenio je da se u budućnosti računa na Crnu Goru, prenosi Radio televizija Crne Gore.

“Stoga u četvrtu godinu članstva ulazimo kao država na koju se računa u očuvanju mira i demokratije, kao temeljnih vrednosti današnjice”, navodi se u poruci Markovića.

7 COMMENTS

  1. DA DA SAMO SE VI HVALITE ALI NEMOJTE ZABORAVITI A I NEZHVALNI STE SRBIJI POSOJANOSTI VAS A I VASE CRNE GORE DA NE BI BILO SRBIJE CRNE GORE NE BI NI BILO A I NI VAS CRNOGORCA MENJACE CE SE VREMENA

  2. Samo da podsetim ovog gospodina…jedini koji su u istoriji napali Crnu Goru su upravo ćlanice ove organizacije…Turska…Nemacka..Austrija …Amerika 99….ne znam ni u novijoj ni u starijoj istoriji nekoga drugog….

  3. Kako je to on dobro napipao puls naroda!Ali, ima pravo, sad je barem koliko toliko siguran, da ga NATO neće bombardovadi, ako sluša!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here