Gradonačelnik Kraljeva “lovio” radnike koji kasne

0

Gradonačelnik Kraljeva inspirisan Vučićevim ekspozeom
 

Gradonačelnik je zatvorio dva ulaza i sve radnike dočekivao na trećem. Kako kaže, uhvatio je čak 40 radnika koji su došli posle sedam sati, a petoro koji su zakasnili više od 15 minuta vraćeno je kući.

 

Kako je u ime gradonačelnika rekla Jelena Bekčić Luković, zamenica načelnika gradske uprave, bilo je mnogo pritužbi građana da pojedini službenici u sedam sati nisu bili na svom radnom mestu.

 

"Velika većina od 41 radnika gradske uprave koji su zakasnili na posao došla je između 7.05 i 7.15, i oni će dobiti pismeno upozorenje, a petoro njih koji su zakasnili više od 15 minuta vraćeno je kući i taj dan im neće biti plaćen", kaže Jelena Bekčić Luković, dodajući da su mnogi i pored elektronskog evidentiranja radnika u prošlosti nalazili načine da zakasne.

 

Gradonačelnik Kraljeva je, kako nam je rečeno, "rešio da prvo počisti svoje dvorište, a sve u duhu premijerovog ekspozea". Kako saznajemo, troškovi za reprezentaciju su bili ogromni, pa je ubuduće zabranjeno da se kafa, čaj i ostala pića ispijaju na račun gradske uprave.

"Rekli su mi da odsada nosim kesicu kafe ili čaja u džepu i da sam kuvam", rekao je jedan od zaposlenih.

 

"Službena putovanja će takođe biti redukovana, a prekovremeni rad će biti pretvoren u slobodne dane", kaže Jelena Bekčić Luković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here