Gradonačelnik Novog Sada podržao zahtev “Firme”

0
twitter.com/FKVojvodina1914
Navijači Vojvodine

Miloš Vučević ima razumevanje za navijače Vojvodine koji traže da oni prvi napuste stadion posle utakmice svog tima s Partizanom na “Karađorđu”.

Prvi čovek “srpske Atine” apelovao je na organizatore današnje derbi utakmice Vojvodina – Partizan (17:00), kao i na Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, da omoguće navijačima domaćeg tima da prvi napuste stadion, kako ne bi došlo do bojkota koji je “Firma” najavila.

“Praksa je da domaći navijači na svim stadionima u Srbiji sa tribina izlaze prvi i zato apelujem na organizatore utakmice i MUP da omoguće da tako bude i danas u Novom Sadu. Imam razumevanje za složenu situaciju u vezi sa navijačima Partizana, ali apelujem da i pored toga učinite napor i da organizaciju utakmice obezbedite po principu koji sam naveo, kako navijači Vojvodine i svi ljubitelji fudbala ne bi ostali uskraćeni da prisustvuju današnjoj utakmici”, naveo je Vučević u saopštenju.

Podsetimo, navijači Vojvodine su odlučili da bojkotuju ovaj meč na “Karađorđu” zato što im nije dozvoljeno da prvi napuste tribine svog stadiona, već moraju da čekaju da se isprazne tribine na kojima će da budu smeštene tri frakcije navijača Partizana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here