Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić priznao je da je su maksimalni porazi od Brazila i Francuske na završnom turniru u Lilu realnost u ovom trenutku.

Srpski odbojkaši nisu uspeli da se plasiraju u polufinale i na kraju novoformiranog takmičenja završili su na petom mestu.

– Definitivno nam Francuska ne leži. Po meni imamo psihološku barijeru, čekamo tokom meča da se desi neka greška arbitra ili da oni daju tri asa da potvrde da su bolji od nas. Jesu bolji od nas, ne samo oni i moramo da se resetujemo, ovo je realna vrednost – rekao je Grbić posle poraza od Francuske.

Dodao je da je najmanje pet reprezentacija bolje od Srbije.

– Treba da budemo realni i da se preispitamo šta smo mogli da uradimo – rekao je Nikola Grbić..

Odbojkaš Marko Ivović kaže da je trenutni rezultat realan.

– Ovo je činjenično stanje, borili smo se koliko smo mogli i dali sve od sebe. Igrali smo toplo-hladno, u ovom momentu nismo nivou da se borimo za finale – poručio je Ivović.

Ivović, Lisinac i Jovović nisu uspeli da zaustave Ngapea i ostale Francuze

Srecko Lisinac je rekao da ekipa nije bilo na potrebmom nivou.

Previse utakmica, bilo je teško igrati celo takmičenje na istom nivou. Ispod očekivanja, podbacili smo u svakom elementu, ali nismo imali snage. Što pre moramo da zaboravimo i da se pripremimo za Svetsko prvenstvo – zaključio je Lisinac.

Svetsko prvenstvo igra se od 9. do 30. septembra u Bugarskoj i Italiji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here