EPA-EFE/ATLETICODEMADRID.COM

Francuz Antoan Grizman je ponovo kod svoje kuće, u Atletiku, odakle je imao izlet u Barselonu koji nije protekao kako su se mnogi nadali, nije bio pogodak njegovo spajanje sa Mesijem i Suarezom, otud je nedavno i stavio tačku na saradnju sa Kataloncima.

Kako kažu, svuda pođi, kući dođi, tako je i Grizman znao kuda će posle Barse – pravac Madrid, u Atletiko, gde se oseća najlepše.

Zanimljiva je bila promocija novog starog napadača Atletika, predstavio se medijima i javnosti u potpuno novom izdanju – sveže obrijan i ošišan, za nov početak u voljenom klubu. Njegov novi imidž je zapravo bila želja navijača, koji su putem društevnih mreža prethodnih dana tražili od Francuza da se ošiša, kao simboličan čin novog početka, neki kažu i kao kazna jer je otišao u redove rivala.

Na kraju, Grizman ih je sve poslušao, otišao je još dalje jer se i obrijao od sebe napravio pristojnog momka, svežeg za novi početak i napad na trofeje u klubu u kojem je ostavio dubok trag za pet godina boravka.

Grizman je u najvećem “dilu” minulog prelaznog roka ustupljen Atletiku od Barse, s tim da će Madriđani imati pravo otkupa na kraju sezone.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here