EPA-EFE/Juan Ignacio Roncoroni

Radnik pogrebne službe iz Argentine otpušten je nakon što je uslikao krajnje degutantnu fotografiju pored tela preminulog fudbalskog asa Dijega Armanda Maradone.

Dijego Molina primio je, osim otkaza i pretnje smrću zbog toga što je jednu ruku stavio na glavu Maradone dok je drugom pokazao palac za fotografiju.

Molina je trebalo da učestvuje u pripremi tela Maradone koji je preminuo u sredu u 60. godini od srčanih problema.

Čim je njegova fotografija postala javna, nastali su problemi po Molinu koji je svoju priliku za slikanje iskoristio pre nego što je Dijegovo telo bilo izloženo u predsedničkoj palati pred navijačima koji su hteli da odaju poslednju poštu.

Pred njima je kovčeg bio zatvoren i prekriven Maradoninom desetkom i argentinskom zastavom.

Pojedini navijači su, besni zbog ovog postupka, tražili da se Molini oduzme državljanstvo Argentine, dok su vlasnici pogrebne firme Sepelios Pinijer potvrdili za lokalne medije da je Molina otpušten.

– Hoću ovog debelog ćelakva koji se slikao pored Dijegovog tela mrtvog. Hoću ga mrtvog. Mrtvog – glasi jedna od poruka upućena Molini.

Očekuje se da će oko milion ljudi biti prisutno na sahrani jednog od najvećih fudbalera svih vremena i ikone najvažnije sporedne stvari na svetu.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime