Grujin: Ne razumem opomene, okrenimo se košarci

0

 

Direktor Košarkaške lige Srbije Dragan Gogić je opomenuo igrače Radničkog Marka Brkića i Stefana Jovića zbog opreme koja nije u skladu sa pravilima, a u kojoj su nastupili u osmom kolu prvenstva.

"Meni sve to veoma smeta. Mi smo pre svega ljudi. Može sudija pre početka meča da nam skrene pažnju da ti steznici ili helanke nisu u skladu sa propisima, pa da, na kraju krajeva, i zabrani igraču ulazak na teren, dok to ne zameni ili ne skine", rekao je Grujin agenciji Beta.

 

Prema propozicijama, sva dodatna oprema treba da bude u bojama opreme u kojoj se trenutno nastupa.

"Tako je i u Jadranskoj ligi i u Evrokupu, ali tamo su nam uvek pre meča govorili ako oprema nije dobra. Mislim da sve možemo da rešimo dogovorom. Možemo da se sastanemo i sve što je na papiru proučimo na pravi način. Ovo je jako ružno, da se utakmica odigra i onda da nas kažnjavaju i opominju. Meni to sve izgleda na teranje inata", rekao je Grujin.

Predsednik Radničkog je rekao i da pravila koja nisu dobra treba da se menjaju.

"Možemo zajedno sve da proučimo i ako se složimo da neke propise ne treba primenjivati, onda možemo na prvom sastanku predsedništva to da izmenimo, dopunimo. Treba da se okrenemo košarci, a ne banalnim stvarima. Meni sve ovo izgleda kao sitničarenje i teranje inata, i direktora i klubova", rekao je Grujin.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here