Promo
Grupa Legende

Grupa Legende koja već 35 godina brani boje tradicionalnog i autentičnog zvuka, nastupiće 7. aprila u Kombank Dvorani, a to su danas i zvanično potvrdili na konferenciji za medije u Kombank Dvorani, gde će nastupiti za nepunih mesec dana. Čuveni sastav bogat sa 15 studijskih albuma, kako najavljuju, pružiće publici vremeplov pun emocija i ljubavi i kroz toplinu davno zaboravljenog vremena.

Zoran Dašić Daša, osnivač grupe poručuje da će ovo biti prilika da publika uživa u rezimeu briljantne višedecenijske karijere posvećene čuvanju i negovanju tradicije u spoju poezije i posebnog zvuka: “Na koncertu će biti izvedeni svi najveći hitovi Legendi, a biće i specijalnih gostiju, kao što je ženski tamburaški sastav LA BANDA. Istovremeno, deo večeri biće posvećen nedavno preminuloj divi izvorne narodne muzike Merimi Njegomir”, istakao je Dašić.

Pevač Nikola Zekić koji je pre od 2019. godine u grupi koja radi već decenijama, s ponosom ističe da je za njega ovo velika privilegija, te da se jednako raduje koncertu u Kombank Dvorani gde je grupa sa kojom sada nastupa počinjala svoje prve muzičke korake: “Ovo nije moj prvi nastup na istom mestu, ali veoma sam ponosan što se ispunio moj san, iako sam kao dete svirao harmoniku, put me je ovdeo ipak ka pevanju. Zahvalan sam mnogo Merimi Njegomir koja mi je pomogla na mom stvaralačkom putu “, rekao je Zekić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here