Foto: MN Press
Košarkaška reprezentacija Srbije Igor Kokoškov Kosarka, Srbija

Selektor reprezentacije Srbije Igor Kokoškov saopštio je spisak košarkaša za poslednja dva meča u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2022.

Poput prethodnog kvalifikacionog “prozora” koji je prošlog novembra odigran u Finskoj, i ovog puta će se borbe za plasman među 24 najbolje ekipe na Starom kontitnenrtu igrati u “balonu”, a domaćin će biti prestonica Gruzije, Tbilisi.

Selektor nacionalnog tima Srbije, Igor Kokoškov, odredio je 16 igrača koji će braniti boje naše zemlje u predstojećem kvalifikacionom “prozoru”.

Na spisku su: Vasilije Micić (Anadolu Efes), Ognjen Jaramaz (Partizan), Nikola Rebić (Nanter), Nemanja Nenadić (FMP), Aleksa Avramović (Estudijantes), Danilo Anđušić (Burg), Luka Ašćerić (Burg), Marko Gudurić (Fenerbahče), Nemanja Dangubić (Partizan), Marko Luković (Split), Dalibor Ilić (Igokea), Marko Radovanović (FMP), Miroslav Raduljica (Žeđijang Lajons), Filip Petrušev (Mega), Dragan Apić (Budućnost) i Stefan Đorđević (FMP).

Reprezentativci Srbije će se okupiti u Beogradu tokom ponedeljka, 15. februara. U utorak, 16.02. na programu će biti konferencija za medije nacionalnog tima Srbije, trening, i put u Gruziju.

U petak, 19. februara, „Orlovi“ će od 16 časova po srpskom vremenu (19 časova po lokalnom) igrati protiv Gruzije. U nedelju, 21. februara (13 časova po srpskom / 16 časova po lokalnom) svega četrdeset i tri sata nakon završetka prve utakmice, reprezentacija Srbije će ponovo izaći na parket dvorane „Tbilisi Sport Palas“, kada će rival našem timu biti Švajcarska.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here