EPA-EFE/Peter Powell

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da je ponosan na rezultate svog tima u dosadašnjem delu sezone u svim takmičenjima, prenose britanski mediji.

Mančester siti će ove nedelje na svom terenu igrati revanš meču polufinala Lige šampiona protiv Reala. U prvom meču odigranom u Madridu bilo je 1:1.

“Građani” su pred osvajanjem nove titule u Premijer ligi, pošto imaju 85 bodova na prvom mestu na tabeli. Mančester siti imaju četiri boda više i meč manje u odnosu na drugoplasirani Arsenal. Mančester siti će početkom juna igrati u finalu FA kupa protiv gradskog rivala Mančester junajteda.

– Da budem iskren, ovo je ostvarenje sna. Znam da nismo uzeli trofeje, ali san je uopšte biti u ovoj poziciji. Mi smo jedini tim u Evropi koji se bori za sve trofeje. Premijer liga još nije gotova, siguran sam da će Arsenal da pobedi na preostale dve takmice. Sada nas čeka revanš s Realom pred našim navijačima. To je neverovatno dostignuće i nadam se da ćemo završiti posao – rekao je Gvardiola, javlja Tanjug.

Revanš meč polufinala LŠ između Mančester sitija i Reala biće odigran u sredu od 21 sat.

Mančester siti je ove sezone ostao bez trofeja Komjuniti šild, pošto je u julu prošle godine poražen od Liverpula 3:1.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here