pixabay.com
Ilustracija

Poštovani čitaoci, portal Vesti online bio je danas nekoliko sati nedostupan usled hakerskog napada.

Izgleda da nekome smeta naša uređivačka politika koja promoviše patriotizam i jedinstvo srpskog naroda, bez obzira gde se on nalazio.

Tehnički problemi su uspešno otklonjeni i mi ćemo nastaviti da vas izveštavamo o najvažnijim događajima iz zemlje i sveta.

11 COMMENTS

  1. VI OPET RADITE STA VAM JE VOLJA.NISTE PUSTILI STO SAM VAM NAPISAO.NIKO VAS NE VRIJEDJA SAMO KONSTATUJEM GDJE JE PROBLEM.HVALA NA PAZNJI.

  2. Cuvaj te se ne samo od covida nego nazalost i od hakera . Najbolji ste definitivno imate pravovremene informacije. Vase teme su veoma objektivne pozdrav urednicima (novinarima). Nastavite tako, imate puno čitalaca u dijaspori.pozz.

  3. Hmmm… Ili neko ne zeli da mi vidimo sta se u Srbiji desava ili neko iz Srbije ne zeli da se zna kako je van Srbije. Veoma jasna situacija.

  4. Danas u vreme savremenih telekomunikacija i društvenih mreža od bezbednosti elektronskih medija zavisi i sloboda informisanja.U tom smislu je jako bitno da se otkriju izvršioci i nalogodavci ovog kriminalnog akta.Očekujemo da tužilaštvo za visokotehnološki kriminal u što kraćem roku preduzme neophodne korako kako bi se pronašli i procesuirali počinioci i nalogodavci.

  5. Upravo ta uredjivačka politika koja promoviše patriotizam i jedinstvo smeta onima kojima sveta patriotizam i jedistvo pa im i objektivno izveštavanje vesti smeta.

  6. Страшно зашто некоме смета ваше објективно извештавање. Велика подршка

    • Smeta zato sto je nezavisno i objektivno obavestana dijaspora o tome i zna se kome moze da smeta

  7. Gospodo vi ste potrebni realnom zvotu nasih Srba i Srbije …..Vi ste potrebni pravovremenoj istinitoj informaciji…… Naravno morate biti svesni da uvek postoje interesi kojima je dovoljno i na tren da niste po njihovom ili pak ste elementarno opskrbljeni cinjenicama i argumentima istine pa i kao takvi im necete odgovarati kao njihovoj plasiranoj lazi ……Morate preduzeti sve neophodne moguce zastitne i sigurnosne mere u danasnjem vremenu jednostavno necija patnja je nekom drugom radost ….pogledi i osecanja emocije su iskrivljeni izvitopereni ……dakle sto je nekad bilo dobro sad je lose i obratno ……HVALA ….puno uspeha u radu Vam zelim !!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here