Tanjug/AP
Erling Haland

Borusija iz Dortmunda poražena je u Superkupu Nemačke od minhenskog Bajerna (1:3), u susretu u kojem su Milioneri igrali sa nešto oslabljenim sastavom zbog povreda i bolesti pojedinih igrača.

Iako se dalo za očekivati da fudbaleri Borusije budu potišteni nakon što su izgubili šansu za prvi trofej u sezoni, to se pak nije desilo. U dobrom raspoloženju bio je Erling Haland, koji je odigrao sasvim solidnu utakmicu, a posle nje ušao je zauvek u srce jednog dečaka i onih koji navijaju za Dortmund.

Norvežanin je tokom meča očigledno uočio parolu koju je podigao jedan maloletni dečak, a na kojem je pisalo da želi da se domogne njegovog dresa za svoj rođendan. Čim je sudija označio poslednji sudijski zvižduk, Haland nije ni čekao, već je preskočio nekoliko redova reklama i tribina i uručio mu dres lično. Verovatno uz najlepšu čestitku.

Dečak nije mogao da sakrije oduševljenje sa svog lica i može se reći da je verovatno u tom momentu bio najsrećnija osoba na celoj planeti. Uostalom, pogledajte i sami kako je to izgledalo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here