Printscreen
Halid Muslimović

Pevač se ponovo našao pred sudom.

Halida Muslimovića tužila je Aza Handžić iz Beča, a razlog ovom suđenju jesu njene tvrdnje da joj pevač duguje 50.000 evra.

Ročište je održano danas u Prijedoru, njemu su prisustvovali pevač i Aza, ali ne i Halidova supruga Adelisa Hodžić, koja je trebalo da bude svedok.

Aza Handžić tvrdi da je Muslimoviću zajedno sa svojim mužem pozajmila novac kako bi pevač renovirao kuću i navela je da za to ima i dokaze. Kako Handžićeva tvrdi, Halid je prestao da kontaktira sa njom kada joj je suprug preminuo.

Halidov svedok, Aleksandar Čuković, tvdio je da Muslimović nije pozajmljivao pare od bračnog para i istakao je da je pevač sam gradio kuću. Međutim, da svedok ne govori istinu može se lako zaključiti, jer je Muslimović pomenutu kuću kupio kada je bila kompletno opremljena.

Kako je navedeno zbog lažnog svedočenja, Dragan Tolimir, Azin advokat, zatražio je da se protiv Čukovića pokrene krivični postupak, prenosi izvor “Kurira”.

Muslimović je, kako izvor prenosi, negodovao kada je Dragan Tolimir rekao da neće odustati od toga da se sasluša i pevačeva supruga Adelisa Hodžić jer je ona kako je navedeno u tužbi, uzela garderobu iz butika Handžićeve u vrednosti od 3.000 evra i nije joj platila.

“Danas, za mesec ili za godinu dana vratićeš mi moje pare”, poručila je Handžićeva Muslimoviću.

Pored toga, Aza je poručila da će tražiti od suda da Halidov hotel u Prijedoru bude prodat na licitaciji, ukoliko joj se ne vrati novac.

“Odustati neću sigurno. On je taj hotel prebacio na ime ćerke Lejle, a moj advokat će tražiti osporavanje prenosa imovine, što je moguće po zakonu. On je hotel preveo na ćerku jer je znao da se može desiti da mu sud oduzme imovinu jer duguje mnogima pare – navela je.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here