Hames Rodrigez: U Real bih došao i zatvorenih očiju!

0

 Hames Rodrigez
 

"To je nešto što nosite u srcu. Imam ogroman respekt prema mnogim klubovima, ali Madrid je Madrid. Igrati pored Kristijana, Benzeme i Bejla bilo bi ispunjenje sna. Ako se to bude i desilo, želim da uživam u svakom momentu. Sviđa mi se Real još iz vremena Zidana, Ronalda i Galaktikosa", rekao je Hames.

Ipak, mlada zvezda kluba iz Kneževe ističe da ne zavisi sve od njega.
"Sanjam o tome da igram za Real, ali poštujem svaku odluku koju bude doneo Monako. Mislim da je san svakog igrača, kao i moj, da zaigra za Real. Fenomenalan je osećaj kada znaš da te klub takvog renomea, kao što je Kraljevski, prati i interesuje se. Kada bih došao bilo bi to ostvarenje svih mojih snova".

Iako dolazak u jedan od najvećih klubova na svetu nosi sa sobom i ogroman pritisak, Rodrigez kaže da jako veruje u sebe i svoje mogućnosti.
"Ne osećam nikakav pritisak, iskreno. Jeste da sam mlad, ali verujem u sebe i ono što znam. Svakodnevno težim ka tome da napredujem i radim naporno kako bih u tome i uspeo. Jako sam ambiciozan igrač. Madrid sam posetio nekoliko puta, grad je jako lep. Jednom sam bio i na stadionu Santjago Bernabeu i bio sam oduševljen. Kada sam ušao, prvo što sam pomislio bilo je: ‘Jednog dana želim da igram ovde’. Moja budućnost je u rukama Florentina Pereza", zaključio je mladi Kolumbijac, koji danas proslavlja 23. rođendan.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here