Manje od 24 sata nakon što je otpušten iz Virtusa sa mesta trenera, Aleksandar Đorđević je – na klupi Virtusa!

Ranije u utorak su italijanski novinari preneli informaciju da je kandidat za njegovog naslednika upravo sam Đorđević, što je zazvučalo konfuzno sve dok informaciju nije potvrdio i klub.

– Napred zajedno! Đorđević i njegov štab će uredno voditi trening danas (utorak 8. decembar) od 17 sati i 30 minuta – piše na zvaničnom nalogu Virtusa na društvenim mrežama.

 

Đorđević je u ponedeljak dobio otkaz posle lošijeg starta sezone u odnosu na prethodnu. Virtus je u ligi posle izgubljenog meča od Sasarija tek četvrti, dok Olimpija iz Milana (10-0) i Brindizi (9-1) već uveliko beže Đorđevićevom timu.

Zato je njegovo isključenje u prvoj četvrtini na meču sa Sasarijem bilo kap koja je prelila čašu, ali samo na jedan dan. Stefan Marković se ubrzo nakon što je objavljena vest o otkazu Đorđeviću oglasio kritikama na račun kluba.

– Ovo se dešava kada o košarci odlučuju oni koji je ne znaju – napisao je tada Marković. Zbog toga su se odmah rasplamsale priče da će on iz kluba zajedno za Đorđevićem, ali se u međuvremenu stvar promenila.

Da podsetimo, Đorđević je došao u Virtus marta 2019. godine i u prvoj celoj sezoni je njegov tim igrao odlično i bio prvi u Italiji. Nije imao sreće jer je tada zbog pandemije korona virusa sezona prekinuta, pa su i Đorđević i Virtus morali da sačekaju narednu šansu za osvajanje trofeja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here