EPA-EFE/BALLESTEROS
Tuča igrača dva tima

Fudbaleri Atletiko Madrida i Mančester sitija sukobili su se u tunelu stadiona “Vanda metropolitano” posle revanš meča u četvrtfinalu Lige šampiona.

“Jorgandžije” i “građani” odigrali su bez golova u Madridu (0:0), posle čega je engleski klub prošao među četiri najbolje ekipe, u utakmici koja je bila veoma burna i obilovala sukobima, a isti su nastavljeni u tunelu gde je čak morala da reaguje i policija.

Engleski šampion ponovo je došao u polufinale najjačeg evropskog takmičenja, nakon što je u gostima odbranio trijumf iz prvog meča od 1:0.

Igrači obe ekipe bili su nervozni, viđeno je čak 10 žutih i jedan crveni karton, a sudijska ekipa je nekoliko puta razdvajala igrače kako se ne bi potukli.

Prednjačio je Stefan Savić koji je nekoliko puta pokušao da se obračuna sa Filom Fodenom i Džekom Grilišom, a sukob je nastavljen i u tunelu po okončanju susreta.

Kamere su uhvatile prvo detalj kada je crnogorski reprezentativac vređao Griliša na putu do svlačionice, da bi onda Hrvat Šime Vrsaljko, koji nije dobio priliku, umalo započeo tuču sa Kajlom Vokerom.

Vrsaljko je potom krenuo i da se fizički razračuna sa protivničkim igračima – prvo je flašicom gađao Vokera, a onda i pokušao da ga pljune, pa je morala da interveniše i policija kako bi sprečila tuču dva tima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here