EPA/Valdrin Xhemaj
Ramuš Haradinaj

Predsednik stranke Alijansa za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj, istakao je da je realno da će građani biti razočarani Samoopredeljenjem i njihovim liderom Aljbinom Kurtijem, piše prištinska Koha.

– Koalicija ABK-SDP ima 90.839 glasova, 11,5 odsto, 30.000 pošiljki dijaspore i 24.144 uslovnih glasova. To je veliki broj i zahvaljujemo građanima. Ne osporavamo rezultat. Ako bilo koji poslanik ima primedbe, on ima pravo da se žali, ali mi ne tražimo ponovno brojanje. Građani nam nisu dali priliku da formiramo vladu, dali su je drugima. Želimo pobednicima i svim stranama sreću – rekao je Haradinaj.

Prema njegovim rečima, ABK će biti opozicija, ako ne bude podržana u određenim temama, a na Kurtijev komentar da postoji realna mogućnost varanja građana, Haradinaj zaključuje da je realnija mogućnost prevare od strane pobednika i razočarenja građana u njih.

1 COMMENT

  1. Jao brale obriši žv,ale pa sasvim je realno razočarenje.Idi ti malo odori se pa ćeš posle dužeg odmora nastaviti gde si stao,naravno ako se setiš de s stao.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here