Kosovska ministarka spoljnih poslova i dijaspore Meliza Haradinaj Stubla izjavila je večeras da su preduzeli neophodne mere da spreče povlačenje priznanja Kosova od strane dve zemlje.

Haradinaj Stubla je u emisiji “Rubikon” na prištinskoj televiziji Kljan Kosova navela da se to dogodilo kada je preuzela funkciju ministra spoljnih poslova i dijaspore.

– Bilo je najava da bi dve države mogle da povuku priznanje kosovske državnosti. Oni su iz područja Pacifika – istakla je Haradinaj Stubla.

Naglasila je da su bili u direktnom kontaktu sa predstavnicima tih zemalja pa se, prema njenim rečima, na sreću to nije dogodilo.

– Preduzeli smo potrebne akcije zajedno sa našim saveznicima da to sprečimo – poručila je Haradinaj Stubla.

Navela je i da je na sastanku tražila da bude zatvoren za javnost deo njenog izveštavanja o ovim temama koje su visoko osetljive po interes Kosova, ali zbog dešavanja na samom sastanku to je bilo nemoguće.

6 COMMENTS

  1. Lepa žena. Međutim, mislim da lupa gluposti. Ništa se ona ne pita, niti je ona nešto sprečila. SAD ili Australija. Pa, dobro. Idemo dalje. Bilo bi dobro da sada privolimo neku veću zemlju da povuče priznanje. Voleo bih tada da vidim zabezeknuto lice ove lepotice.

  2. Koliko vidim ovde se komentarise o spoljnoj politici , a ne o izboru za mis ,kakve veze ima lepota sa tim , imas pravo naravno , ali koncept ti je uzas .

  3. Ona je jedino mogla da spreci priznanje ako je dala sto para sto ono drugo aboridzinima i kinta kuntama,drugacije nebiva,i mene bi sprecila da je neizbacim iz krevet,zimi ti

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here