Hasanefendić: Bez prognoza na EP

0

"U nedelju odlazimo na EP. Ako ste gledali kako smo igrali, zadovoljni ste, kao i stručni štab i igrači. Puni smo samopouzdanja, međutim, moram da kažem da bih hteo još više i bolje, efikasnije u svim domenima Teško je prognozirati. Postoje paradoksi, imamo malo treninga a odlične rezulte, ali postojaće neke dileme dok ne počne EP. Voleo bih da svi budu zadovoljni kada se vratimo", rekao je selektor Srbije i dodao da ne želi da kaže kojih 16 igrača će biti na spisku, jer čeka "medicinsku analizu".

 

"Ići ćemo sa svim igračima koji su ovde. Primećuje se na treningu da je poslednja faza i da ispada lopta na treningu jer su igrači nervozni. Nadam se da će na utakmici sa Egiptom to izaći iz njih i nadam se da se niko neće povrediti", istakao je selektor Srbije.

 

Jedan od najboljih igrača reprezentacije Srbije Momir Ilić istakao je da je teško reći šta je cilj.

 

"O cilju možda samo Francuzi mogu da govore. Nijedna reprezentacija nas neće nadigrati. Daćemo svoj maksimum, mi znamo šta znači Evropsko prvenstvo. Bilo bi dobro da napravimo jedan lep korak napred i da dođemo nasmejani sa takmičenja", rekao je Ilić.

Reprezentacija Srbija takmičiće se u Lincu u Grupi B sa Islandom, Danskom i Austrijom.

 

Evropsko prvenstvo održava se od 19. do 31. januara u Austriji, a reprezentacija Srbije će početi takmičenje u Grupi B u Lincu.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here