Hasanefendić: Ovo je razočaranje

0

Srbija je takmičenje na EP završila na poslednjem mestu u grupi sa samo jednim bodom, pošto je poražena od Austrije 37:31.

 

"Naše emocije su sada jako uzdrmane. Počeli smo dobro utakmicu, ali ulaskom golmana Tomasa Bauera počinje jedna velika partija Austrijanaca. Mislim da smo krenuli u duel sa velikom željom. Korigovali smo odbranu u odnosu na prva dva duela. Ušli smo sa neuobičajenim vođstom i sigurno da je ulazak Bauera napravio preokret", rekao je Hasanefendić i dodao:

 

"U drugom poluvremenu smo počeli drugacije da igramo i poraženi smo sa devet golova razlike. Da li nismo verovali ili nismo mogli, ne znam? Ovo je razočaravajući ucinak. Nama je bio cilj da se sa ovog EP vratimo sa pozitivnom klimom, da igrači odu kući pozitivni, da narod kod kuće bude zadovoljan, da sve bude pozitivno. U Beogradu ćemo da vidimo da analiziramo i vidimo šta ćemo dalje. Što se tiče ovog šampionata osećam se najvise odgovornim, ali ne i krivcem. Na utakmici protiv Austrije nisam mogao da naučim igrače kako da šutiraju ne u golmana, već u gol i da se lopta ne vraća nazad protivničkom igraču, već da se da gol".

 

On je istakao da ne razmišlja da podnese ostavku.

"Ne bih sada hteo da nešto tako kažem, jer je još situacija sveža. Treba napraviti analizu suma – sumarum i onda doneti odluku", zaključio je selektor Srbije.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here