Hasanefendić: Verujem u pobedu

0

Idemo dalje – Sead Hasanefendić

 

"Austrijanci nisu bolji od nas i zato verujem u pobedu i plasman u narednu rundu. Izuzetno ih cenim jer su u mečevima sa Danskom i Islandom pokazali da su dobra ekipa. Imaće podršku publike i to je velika stvar. Sada, kada je došla ključna utakmica nema izgovora. Svi moraju da budu spremni za najveće napore. Moramo da zaustavimo Silađija od koga zavisi igra Austrije", rekao je Hasanefendić.

 

Kapiten Srbije Dejan Perić istakao je nezadovoljstvo dosadašnjim rezultatima ekipe na Evropskom prvenstvu.

 

"Dobro smo se spremali i usmerili ka Evropskom prvenstvu. Ipak, nismo pružili ono što se od nas očekuje. Utakmica sa Austrijom je za nas biti ili ne biti. Imamo puno stvari koje treba da ispravimo do početka meča, a u ovom trenutku je najbitnije da se popravi moral igrača kako bi se oslobodili grča", izjavio je Perić.

 

"Austrija je jedan ozbiljan protivnik u jednom teskom trenutku nam predstoji taj utakmica. Ko pobedi ili mi, ili oni ide u drugi krug. Igramo na njihovom terenu, pred njihovom publikom i sigurno će imati i malu pomoć sudija. Nije prvi put da se nalazimo u ovakvoj situaciji. Do sada smo uvek izlazili kao pobednici. Podsetio bih vas da nam je u Hrvatskoj meč sa Norveškom bio biti ili ne biti – pa smo izašli kao pobednici. Nadam se najboljem", rekao je Ivan Nikčević.

 

Srbija se trenutno, zajedno sa Austrijom, nalazi na začelju Grupe B i neophodna joj je pobeda nad domaćinom takmičenja kako bi prošla u drugu rundu.

 

Utakmica između Srbije i Austrije na programu je u subotu od 18 sati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here