Printscreen/Youtube
Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil

Američki ambasador Kristofer Hil izjavio je danas da SAD žele da pomognu Srbiji u pogledu vojne pomoći i da joj pomognu da ostvari svoje ciljeve.

Hil je, odgovarajući na Tviteru na pitanje kolike su bile donacije SAD Srbiji u poslednjih 20 godina i kolika je bila pomoć upućena srpskoj vojsci, rekao da kada bi se sabrali svi iznosi, uključujući i druge institucije, posebno zdravstveni sektor, došlo bi se do cifre od oko 1,2 milijarde dolara.

– Nisam siguran da je zaista od pomoći pričati o ovim brojkama. Mislim da je korisnije razgovarati o nekim stvarima koje smo zaista uradili zajedno sa srpskim institucijama, a koje ćemo nastaviti da radimo. Ali svakako, u pogledu vojne pomoći želimo do pomognemo Srbiji, da ostvari svoje ciljeve. Na kraju krajeva, voleli bismo da vidimo, ako Srbija želi da uradi nešto u domenu bezbednosnih odnosa da će biti spremna da to uradi – rekao je Hil.

Hil je napomenuo da ima još mnogo toga da se uradi.

14 COMMENTS

  1. Nevjerovatno
    Oni koji prave vojsku albancima
    Bi da Srbiji oružano pomognu
    Halo Srbi probudite se iz zimskog sna
    To ne ide tako.
    🇷🇺🇷🇺🇷🇺
    Ruska baza u Niš da dođe
    Bože☦️pomozi

  2. Isplatite odštetu za 99-tu i ono malo kad ste uništili svu industriju 44-te i da Vas moje oči više ne gledaju. Drago mi je jedino što se snima film kako smo pogrešili i spasili pitote u 2ww. Neka to bude pouka da ne činimo više takve greške. Koliko njih ste vratili posle toga da nas bombarduju!???!!! Ubinas Vaša pomoć idite pokažite nekom drugom!!!!

  3. Ne hvala netrba nam aman nista od vas osim da nam vratite nasu juznu pokrainu kosovo e tek onda mozemo da pocnemo da razgovatamo

  4. Realnost: SAD isplatitce odštetu za 99-tu , kada vi isplatite odštetu narodu Kosova posle da vas naše oči više ne gledaju.

  5. U pravu je manipulator da su nam nam pomogli u oryzju i to od marta do juna 1999. Sve njihove rakete su nam poslali i plus municiju sa osiromasenim uranijumom. Srbine pamti ne prastaj i uzvrati.

  6. Samo vi i Englezi nemojte da nam pomažete,ili zatvorite Bondstill i uredu je ,mi ćemo se postarati za ostalo.

  7. Najpre jedno 150 milijardi da date za štetu i posledice bombardovanja i politike koju ste vodili prema nama u zadnje 24 godine,pa onda da nas ponizno zamolite da prihvatimo vašu pomoć,bez ikakvih uslova!!!!!

  8. jenki srbi ratuju vec milenijum oni imaju znanje energiju da se nose sa amerima na svakom bojnom polju
    basa pomoc nije potrebna vi samo hocete daorganiziratespiunazu mozda se jos neki tesla krije u srbskom narodu

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here