Hilda danima ležala u krvi

0

Nemačka policija pokušava da rekonstruiše život mlade Hilde L. kako bi otkrila ko je ubica (Foto: Arhiva)
 

Telo Hilde L. inače razvedene majke trogodišnje devojčice otkriveno je tokom vikenda kada je policija provalila u njen stan u frankfurtskom naselju Nid, pošto su njene komšije i prijatelji prijavili da je već danima nisu "videli ni čuli". Sumnje da se nešto užasno dogodilo nažalost su potvrđene. U stanu je nađeno njeno telo, a lekari su mogli samo da konstatuju smrt žene koja je razbijene glave danima ležala u krvi.

 

Pretnje familije

Prema informacijama nemačkog dnevnog lista "Bild", navodeći podatke iz policijskih izvora, Hilda L. je pre nekoliko meseci prijavila da dobija pretnje od svoje najbliže familije zbog promene načina života i da se zato oseća ugroženo. Navodno je njenim roditeljima status slobodne i samostalne žene, koja se upušta u veze sa muškarcima bio previše "zapadnjački". Kako nezvanično saznajemo, njeni roditelji takođe žive u Frankfurtu, a otac joj je zaposlen na tamošnjem aerodromu.

Mada je u prvom trenutku bilo nekih sumnji da je reč o samoubistvu, jer su njene komšije izjavile kako je u poslednje vreme bila depresivna, obdukcija je otklonila svaku sumnju i ukazala na brutalni zločin. Za sada nepoznati ubica je nekoliko puta udario tupim predmetom po glavi, a na vratu su primećeni tragovi davljenja.

I policija, a pogotovo nemački novinari, pokušavaju da rekonstruišu život mlade i lepe žene koja se pre tri meseca, nakon definitivnog razlaza sa suprugom, koji je poreklom iz Prijepolja, uselila u stan u naselju Nid.

Tada je promenila i posao. Prethodno je radila kao sekretarica jednog advokata, ali je odnedavno zaposlena u kozmetičarskoj i frizerskoj agenciji u Frankfurtu, zanimanje za koje je učila poslednjih godina.

Prema nezvaničnim informacijama, ona se u poslednje vreme zabavljala sa jednim Italijanom. Neki nemački mediji kao "Noje prese" prenose za sada nepotvrđene informacije da je reč o "strogo pobožnom muslimanu, kom se nije dopao njen novi posao".

Njene komšije, koje je kako kažu nisu dobro poznavali jer se nedavno doselila, dodaju da se u poslednje vreme iz njenog stana često čula vika, lupanje i vriska. Sa kim se i zašto svađala nisu znali. Takođe primećivali su da je prilikom slučajnih susreta bila zabrinuta, a na prozorima stana danima bi bile navučene roletne tokom celog dana.

Verovatno zbog problema koje je imala poslednjih dana pred smrt je brigu o ćerki prepustila bivšem suprugu, kod kog je dete boravilo u trenutku zločina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here