Na stadionu Fadilj Vokri u Prištini Milan će u subotu od 20.45 igrati prijateljsku utakmicu protiv Feronikelija, a u konkurenciji za tim gostiju biće i Rade Krunić.

 

Ujedno, ovo je poslednja provera italijanskog tima pred start sezone u Seriji A.

Feronikeli, klub iz mesta Glogovac, dočekaće Milan u Prištini, a na ulicama ovog grada okupio se veliki broj navijača italijanskog kluba u crveno-crnim dresovima kako bi pozdravili svoje miljenike. Sem fudbalera, u Prištinu su stigli i bivši igrači Milana, sada čelnici, Paolo Maldini, Franko Barezi i Danijele Masaro. Fudbalski savez takozvanog Kosova je uručio i dres Maldiniju tokom prijema u poslovnim prostorijama.

Okupljenima je najzanimljiviji bio Đanluiđi Donaruma koji je posle skandiranja njegovog imena izašao na terasu kako bi pozdravio navijače. Njih nekoliko čak se i popelo na terasu na kojoj je bio Donaruma, kako bi dobili autogram ili se rukovali sa golmanom Milana.

Među putnicima na letu Milan – Priština našao se i reprezentativac Bosne i Hercegovine srpskog porekla, Rade Krunić koji je ovog leta iz Empolija prešao u redove “rosonera”.

Prvu utakmicu u Seriji A Milan će odigrati u nedelju, 25. avgusta protiv Udinezea na gostujućem terenu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here