Hit bili slatkiši iz Srbije

0
Osmesi na licima: Prija slatka nagrada

To je bio moderan komad koji se dešava u jednom televizijskom studiju. TV spikera glumio je simpatični Andrej Simić, koji je od septembra počeo da pohađa srpsku školu i već je pevao i glumio. Voditelj Ledenko Zimić je bio duhoviti Boris Savić, učenik šestog razreda. Više nego šarmantna bila je mala glumica Anastasija Simić.

Godinu pred nama odlično je odglumila Anja Stojanović, a na kraju je sve iznenadio Stefan Savić, koji deci poklone šalje poštom i koji nema bradu i brkove. Za kraj su svi otpevali pesmicu "Zvončići". Nažalost, zbog obaveza u švajcarskoj školi, nisu prisustvovali vredni đaci David Đorđević i Aleksandar Marić. Potrebno ih je pomenuti jer su i oni marljivo radili na programu priredbe.

Najveće iznenađenje su bili paketići sa proizvodima iz Srbije koje je nabavio predsednik Saveta roditelja iz Kura Mladen Stojanović. To je svoj deci izmamilo osmehe. Bili su prepuni naših slatkiša, pa ih je bilo teško i držati.

Zahvalna učiteljica

Učiteljica Srbislava Knežević Gaga zahvalila se Mladenu Stojanoviću na naporu koji ulaže za rad i opstanak Dopunske škole na srpskom jeziku. I ovoga puta poziva svu decu iz Kura i okoline da im se pridruže u školi Rajnau, (Sardonastr. 4 u Kuru), da uče srpski jezik i da neguju srpsku tradiciju i običaje.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here