Superstar TV
Hit serija samo na MTEL TV-u

Nakon dve neverovatno uzbudljive sezone serije “Državni službenik” na kanal Superstar TV stiže treća sezona, koju gledaoci sa nestrpljenjem očekuju.

Akteri serije “Državni službenik” suočiće se sa korona virusom i pandemijom širom sveta. Naime, dolazi do zatvaranja zemlje, uvođenja policijskog časa, svetom je zavladala tišina. Ovo je momenat kada sve osim zdravlja i opstanka postaje nevažno.

Iako na prvi pogled deluje kada da je sve stalo, naši agenti, glavni junaci serije, nisu. Oni vode borbu za svaki dah, respiratore, za svaki trenutak mira koji je potreban stanovnicima ove zemlje, ovo više nije povremeno, već postaje njihov život.

Lazar Stanojević (Milan Marić) ne bira sredstva da sačuva pre svega svoju porodicu i sve ljude koje voli, ali i da ispuni zadatak državnog službenika, jer za njega to nije samo posao, služba predstavlja svetinju. Služba radi sve što može da sačuva stanovništvo, jer se i u takvom sveopštem beznađu pojavljuju “lešinari” i oni koji gledaju samo svoj interes. Borba dobrog i zla je neprekidna.

Hoćemo li preživeti? Šta je pozadina svega? Zašto? Kako? Gde je kraj?

Agenti traže odgovore na ova pitanja preko Bugarske, Turske, Kine… Svet stoji. Zlo nikad.

Uloge tumače: Milan Marić (Lazar Stojanović), Nebojša Dugalić (Stanoje Milojević), Radovan Vujović (Mirko Bakrač), Žarko Laušević (Ilija Pomorac), Nenad Jezdić (Slavko), Milena Radulović (Lidija), Igor Đorđević (Hamed), Marta Bjelica (Krle Krstić), Ljubomir Bulajić (Ljuba Kolarić), Nina Nešković (Maja Svetličić), Nenad Okanović (Kopčalić), Vaja Dujović (Ana Stanojević), a epizodne uloge imaju: Petar Benčina, Nikola Pejaković, Ana Lečić, Anja Stanić – Ilić, Anđelika Simić i drugi.

Interesantno je da se u seriji “Državni službenik 3”, pojavljuju i likovi iz serije “Ubice mog oca”, Predrag Marjanović (Tihomir Stanić), Mirko Pavlović (Marko Janketić) i Tijana Popović (Jelisaveta Orašanin).

Vreme emitovanja serije “Državni službenik 3” je subotom i nedeljom od 21 čas na Superstar TV kanalu koji je dostupan u svim MTEL TV paketima, a prvu epizodu serije možete da pogledate već u subotu (23. april) u 21 čas.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here