Superstar TV
Hit serija "Močvara 2" premijerno na kanalu Superstar TV

Kraj prve sezone serije “Močvara” pratili su milioni gledalaca. Scene koje lede krv u žilama, ostavile su mnoge bez teksta. Gledaoci Superstar TV kanala moći će da gledaju nastavak hit serije, koji donosi odgovor na mnoga pitanja.

Dobro poznati inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan) je u veoma lošim odnosima sa bivšom ženom Majom (Marta Bjelica), dok se njegovo viđanje sa ćerkom svelo na svaki drugi vikend. Njemu jako teško pada što je Majin novi partner zauzeo njegovo mesto. Nakon smrti majke Danice, započinje istragu o sopstvenom poreklu.

Devojka po imenu Elena, koju je Nikola dobro poznavao i kojoj je želeo da pomogne, pronađena je ubijena i izmasakrirana do neprepoznatljivosti u naizgled mirnom malom vojvođanskom mestu, neposredno nakon momačke večeri Srđana Karana (Marko Janketić), mladog pevača u usponi koji treba da se oženi ćerkom lokalnog moćnika, Lidijom Garčević.

Na uviđaju se pojavljuje inspektor Atila Seleš (Robert Ožvar) koji je godinama nesrećno zaljubljen u Lidiju. Tu pronalazi krvlju ispisanu poruku “NIKOLA KRSMANOVIĆ”, nakon čega odmah stupa u kontakt sa Nikolom koji postaje opsednut Eleninim slučajem. Nikola otkriva da je pokojnica izazvala mnoge moćne ljude iz malog vojvođanskog mesta u kom je ubijena. Atila prema Nikoli oseća mešavinu divljenja i odbojnosti, a vremenom obojica shvataju da su slični – izopštenici u potrazi za istinom.

Ista ekipa na čelu sa kreatorima serije, rediteljem Olegom Novkovićem i scenaristkinjom Milenom Marković, udružila je snage i u drugoj sezoni hit serije “Močavara”.

Pored Gorana Bogdana u seriji igraju i Robert Ožvar, Jana Bjelica, Sara Klimoska, Sonja Kolačarić, Miloš Timotijević, Marko Janketić, Lidija Kordić, Katarina Marković, Marta Bjelica, Dragan Mićanović, Dejan Dedić, Anja Pavićević, Stefan Trifunović, Bojan Žirović, Nenad Stojmenović, Slobodan Boda Ninković i mnogi drugi.

Vreme emitovanja serije “Močvara 2” je petkom, subotom i nedeljom od 21 čas na Superstar TV kanalu koji je dostupan u svim MTEL TV paketima, a prvu epizodu serije možete da pogledate već u petak (11. mart) u 21 čas. Ne propustite nove epizode hit serije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here