Iako je prošlo 20 godina od premijere filma „U stvari ljubav” on je podjednako aktuelan tokom svake sezone novogodišnjih praznika i nezaobilazan je deo prazničnog repertoara.

Sada kada je najavljeno okupljanje ekipe filma koja će evocirati trenutke sa snimanja britanski glumac Hju Grant otkrio je da nije zadovoljan kako je odigrao neke scene, a određene su mu čak i bile mučne. Grant je rekao da je znao da se plaši najviše scene kada je trebalo da igra kao premijer uz numeru „Jump”.

„Video sam to u scenariju i pomislio sam da to neću moći da uradim. Uopšte mi se nije sviđalo da igram, a kamoli da uvežbam taj ples”, priznao je za „Stylist”.

Ričard Kertis, koji je režirao film i takođe se pojavljuje u specijalu povodom godišnjice, rekao je da je Grant „neprestano govorio ne” kada je ideja o sceni prvi put predstavljena i bio je posebno mrzovoljan kada je došao dan da se rutinski izvede pred kamerom.

Međutim, pošto je scena bila „ugovorna obaveza”, snimanje je na kraju počelo i rođeno je remek-delo.

Međutim, Grant se ne oseća tako prijatno prema ovom trenutku.

„Inače, nisam poznat kao neko ko je dobar sa ritmom i ne osećam se prijatno kada moram tako živahno da igram”, rekao je.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here