Hladnoća, susnežica i kiša protiv “orlova”

0

Planom stručnog štaba bilo je predviđeno da fudbaleri Srbije u sredu slobodno vreme iskoriste u šetnji i relaksaciji lepim i prostranim ulicama Kaunasa ali od toga neće biti ništa. Na ulicama Kaunasa danas se nalaze samo oni šetači kojima je neophodno da obave neki važan posao, dok svi ostali koriste blagodeti svojih toplih domova.

Tokom prepodneva reprezentativci će poslednji put pogledati kratak snimak načina igre Litvanije, a potom će u 13.00 sati imati zajednički ručak. Nakon toga sledi obavezan odmor i priprema za odlazak u obližnji gradić Marijampol koji je udaljen 55 kilometara od Kaunasa.

Među gostima, sponzorima, a naročito izveštačima iz Srbije vlada veliko interesovanje u kakvom sastavu će "orlovi" istrčati na stadion Suduva s obzirom na to da u Litvaniju nisu doputovali kapiten Dejan Stanković, Nemanja Vidić i Zdravko Kuzmanović. Selektor Radomir Antić je zakopčan do grla i ni jednim gestom ne otkriva tim iako je od mnogih u hotelu "prozivan" na tu temu.

Orao Viktor, koji je pred utakmicu Srbije i Francuske oduševio 50.000 ljudi na stadionu Crvene Zvezde u ruci drži Tibor Buzar 

 

Interesovanje litvanske javnosti za predstojeći meč je više nego skromno pošto je njihova selekcija odavno izgubila šansu za visok plasman u grupi. Na sinoćnjoj obaveznoj konferenciji za novinare, nakon treninga domaćina, bila su prisutna samo dvojica novinara od kojih je jedan bio srpski snimatelj.
 

Time su Litvanci pokazali svoj trenutni stav prema nacionalnoj selekciji koja u minulim kvalifikacijama nije zabeležila zapažene rezultate.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here