EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
Metju Mekonahi

Popularni američki glumac Metju Mekonahi pridružio se članovima organizacije za pomoć u katastrofama i grupi volontera u pripremi 800 obroka ćuretine s roštilja za kalifornijske vatrogasce koji se danima bore s vatrenom stihijom u šumama Kalifornije.

Njihov angažman je deo dobrotvorne kampanje volontera grupe koja se svake godine organizuje pod nazivom „Sa zahvalnošću“.

Ove su godine volonteri u saradnji s članovima organizacija za pomoć u katastrofama “BBQ Relief” odlučili da pomognu kalifornijskim vatrogascima.

Mekonahi je sa njegovim timom prvobitno planirao da u Los Anđelesu prisustvuje svečanosti u čast onima koji su prošle godine učestvovali u gašenju požara Vulsi koji je protutnjao iznad Los Anđelesa i Malibua, ali su s obzirom na nedavne nove požare, izmenili plan.

„Kada smo planirali ovogodišnji roštilj u Kaliforniji, mom drugom domu, nismo ni slutili da će nas ponovno pogoditi razorni požari. Srećni smo što smo danas ovde kako bismo vam zahvalili na onome što za nas činite i što nadahnjujete druge da se uključe i pomažu svojim zajednicama“, istakao je glumac.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here