Holivudski zavodnici koji imaju svoje bendove (VIDEO)

0

Popularni doktor Haus ima talenat i za muziku: Hju Lori će sa svojim bendom svirati i u Beogradu
 

Ovo su neki od najvećih zavodnika Holivuda koji i danas imaju svoje bendove.

 

Džered Leto – Poznati glumac osnovao je bend “30 Seconds To Mars”. Ovaj sastav ozbiljno gradi svoju muzičku karijeru već nekoliko godina, snimaju albume i osvajaju MTV nagrade. U pitanju je jedan su od najpopularnijih svetskih rok bendova novije generacije. Pored benda, Džereda smo upoznali i kroz popularnu seriju seriju “Moj takozvani život”.

 

 

Hju Lori – Osim što zna da čita misli i leči ljude, doktor Haus zna i da svira. Popularni glumac ima svoj bend koji se zove “Band from TV”. S vremena na vreme održavaju koncerte, i uglavnom sviraju obrade omiljenih pesama. Da podsetimo, Lori će u junu posetiti i Beograd gde će svirati u “Sava centru”.

 

 

Džoni Dep – Jedan od najvećih holivudskih zavodnika. Pre nego je na filmskom platnu poljubio neke od najlepših glumica svih vremena, Džoni je imao svoj bend i ozbiljno planirao muzičku karijeru zbog koje je čak napustio školovanje. Bend se zove “P”, sviraju rok muziku a Dep je pre nekoliko godina nastupao i sa našim “Partibrejkersima”.

 

 

Stiven Sigal – Popularni glumac ima svoj bluz bend s kojim vrlo ozbiljno nastupa, čak idu i na turneje. Sigal takođe svira nekoliko instrumenata kao solista, a neke pesme je kao saundtrek pevao i u filmovima u kojima je glumio. Inače, Stiven će sa svojim sastavom gostovati 24. juna u “Sava centru”.

 

 

Rasel Krou – Poznati glumac je još osamdesetih godina prošlog veka sa prijateljem Bilijem oformio bend “Roman Antics”, sa kojim i danas nastupa s vremena na vreme.

 


 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here