Pixabay
Ilustracija

Muškarac (61) uhapšen zbog obljube nad detetom, a određen mu je pritvor do 30 dana.

Beskućnik (61) iz sela u okolini Bogatića uhapšen je zbog sumnje da je u poslednje tri godine obljubljivao devojčicu (16), koja ga je tek sada prijavila!

Njemu se na teret stavlja obljuba nad detetom.

– Osumnjičeni je uhapšen prekjuče, nakon prijave devojčice da je već tri godine napastvuje, uznemirava i dodiruje. Nakon saslušanja on je priznao krivično delo i određen mu je pritvor do 30 dana – kaže sagovornik:

– Devojčica je navodno, pre nego što je prijavila beskućnika, nestala. Naime, od srede policija traga za njom, jer su njeni roditelji nestanak prijavili i istakli da je ona pobegla kroz prozor i da se dva dana nije vratila kući.

Međutim, maloletnica se u petak pojavila u kući.

– Prvo je došla kući, a nakon toga je otišla u policiju, gde je u prisustvu socijalnog radnika ispričala sve do detalja kroz šta je prošla i tom prilikom je za obljubu optužila. – kaže sagovornik:

– Kada je beskućnik počeo da zlostavlja devojčicu, ona je imala oko 13 godina. Inače, uhapšeni je izbeglica iz Bosne i Hercegovine, a u selu u okolini Bogatića nastanio se pre dvadeset godina. Povremeno je radio za nadnicu po selu.

Tužilac Zoran Obradović kaže da u cilju zaštite devojčice, njenog integriteta i dostojanstva nije moguće da se saopšti više detalja, ali da će istraga biti detaljna:

– Uz izjavu devojčice slede i izjave eventualnih svedoka, kao i niz veštačenja koja će biti sprovedena i zato će biti angažovani vrhunski stručnjaci.

1 COMMENT

  1. Грешка је, овог бедника хранити и појити годинама у затвору.
    За њега, и њему сличне који нашој дечици уништавају животе само је једна казна.
    Канта бензина и шибица.
    У директном преносу пре дневника, као порука будућим зликовцима.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here