Horor u Aleksandrovu: Umrlog starca danima grizle mačke

0

Foto/AP
Mačke danima jele preminulog
 

Novica je pronađen sa ujedima na licu koje su napravile mačke koje su boravile u istoj sobi.

Pošto je njegova želja, navodno, bila da ga sahrani u dvorištu, planirala je da ga krišom zakopa u bašti, ali su to sprečile komšije.

– Nisam sigurna kada je umro ali nedelju dana nije ustajao da jede. Nisam znala da je mrtav dok se nije usmrdeo. Pošto je njegova želja bila da ga sahranim u dvorištu, htela sam da mu ispunim želju, pa sam ga stavila u džak i iznela sam ga iz kuće. Probala sam da ga zakopam, ali nisam mogla sama, pa sam zato zamolila komšije da mi pomognu – kaže supruga Bosiljka.

Institut za sudsku medicinu utvrdio je da je starac umro prirodnom smrću, a da su mu povrede na licu napravile životinje. Kada je policija došla da vrši uviđaj u prostoriji su se nalazile mačke, pa se pretpostavlja da su ga one grizle dok je ležao mrtav.

Sahranu u dvorištu sprečila je porodica Spasić, kojoj se Bosiljka obratila za pomoć kako bi ga zakopala u bašti.

– Bosiljka je došla i rekla da joj je muž već danima mrtav i od mog devera zatražila da joj pomogne da ga zakopa. On je to odbio, pa je ona rekla da će otići kod drugog komšije da joj on pomogne. Kada smo videli da se ne šali pozvali smo medicinsku službu, a oni su došli sa policijom – priča komšinica Vesna.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here