Pixabay.com

Medeni mesec većini ljudi predstavlja jedno od najlepših putovanja u životu.

Uživanje sa osobom koju volite najviše na svetu, bilo da ste u egzotičnom mestu ili negde u visinama – nema ničeg lepšeg od toga. Međutim, ako ne znate gde da otputujete – ideju možete pronaći u horoskopu.

Ovan

Vi ste avanturista i u stalnoj potrazi za izazovima i akcijom. Međutim, morate uzeti u obzir i želje vašeg partnera – ako on nije kao i vo, zaboravite na putovanje puno adrenalina. Za vas je idealno mesto nacionalni park u Tanzaniji, u kojem ćete moći da provodite dane u šetnji, ispijanju vina, spa tretmanima i odmarajući u luksuznim sobama.

Bik

Bikovi imaju istančan ukus i vole sve što je luksuzno, pa je Amalfi obala na jugu Italije vaše idealno mesto. Vilu na samoj obali su posećivale mnoge poznate osobe, poput Anđeline Džoli i Breda Pita, a koja u svojoj ponudi ima masaže, spa centar i prelepu citrusnu baštu.

Blizanci

Vi volite putovanja u egzotčna mesta. Ko Samui ostrvo na Tajlandu je savršeno za vas. Bogat noćni život, mnogo dnevne zabave i avanture, prelepi pejzaži – sve to može imati na ovom mestu.

Rak

Vi ste tip osobe koji voli da ostane na jednom mestu ili kod kuće, što znači da putovanje na medeni mesec za vas može značiti mali napad anksioznosti. Putovanje do Škotske će vam zato sigurno prijati. Netaknuta priroda, jezera i srednjovekovne građevine će vas šarmirati, da ćete zaboraviti da ne volite mnogo putovanja.

Lav

Sa velikim karakterom i težnjom ka dramatičnošću, Lavovi vole da putuju na luksuzna mesta koja su povezana sa poznatim ličnostima i velikom popularnošću. Takvo mesto za medeni mesec je Parrot Cay by COMO, luksuzno “skriveno” mesto na ostrvima Turks i Kaikos. Prelepog izgleda i sa mnogbrojnim wellness ponudama i raznoraznim aktivnostima, ova odmarališta su pravo mesto za sve one koji žele da se razmaze.

Devica

Tradicionalna mesta nisu za Device koje su uvek znatiželjne i radoznale. Vi biste radije išli na neko mesto koje je bogato istorijom, nego na egzotično putovanje. Zato je za vas odličan izbor Jordan – mesto ispunjeno antičkim ruševinama, mističnim pustinjama i starim gradovima. Možete predahnuti kupajući se u Mrtvom moru i uživati u prirodnim bogatstvima ove zemlje.

Vaga

Za vas je idealno mesto koje je ispunjeno romantikom. Samim tim, Abadia Retuerta Le Domaine je odlična destinacija za vas. Nalazićete se u vinskoj regiji, tako da ćete svakim danom moći piti kvalitetno vino i uživati u vožnji biciklom kroz vinograde.

Škorpija

Zaboravite na mesta prenatrpana ljudima i popularne hotele. Na vašem medenom mesecu, sigurno ćete želeti da se stopite sa prirodom i pobegnete od drugih ljudi. Zato je za vas idealan Ekvador. Eko-turističke destinacije su odlične za vas jer nude različite aktivnosti u prašumama (posmatranje ptica, životinjskog sveta i šetnju) i jedinstvene programe koji su dizajnirani da pomognu turistima da upoznaju lokalni način života.

Strelac

Radoznali ste i proputovali ste pola sveta. Uvek razmišljate o novim mestima koje želite da posetite tokom sledećeg putovanja. Kako vam se čini putovanje u Šri Lanku? Egzotično ostrvo ima u ponudi nestvarne plaže, tropsku vegetaciju, nacionalne parkove pune slonova, hotele koji izgledaju rustično, ali istovremeno luksuzno.

Jarac

Vama je potrebna avantura koja će vam ispuniti srce i ostaviti vas bez daha. Zato je putovanje u Patagoniju prava stvar! Torres del Paine je mesto u kojem možete proći kroz 7 različitih ekosistema, istovremeno posmatrajući neverovatan životinjski svet, kristalno plavu vodu, plavi led i monolite. Ako ne volite toliku dozu avanture, oprobajte se u jahanju konja, šišanju ovaca i ostalim zanimljivim aktivnostima.

Vodolija

Slobodoumne i ekcentrične, Vodolijama se najviše sviđaju putovanja na koja ne idu mnogi. Zato je za vas odlično nekonvencionalno putovanje u Tasmaniju. Celodnevno istraživanje i pešačenje po prirodi će vas potpuno okupirati svojim lepim pejzažima, dok se uveče možete odmarati u nekom od luksuznih hotela.

Ribe

Ribe će se duhovno uskladiti na Baliju, zahvaljujući njegovoj bogatoj i diverznoj kulturi, prirodnim lepotama i toploj, tropskoj klimi tokom cele godine. Ubud, mistični grad će vas sigurno oduševiti i obezbediti vam dobru zabavu punu plesa, muzike i umetnosti, ali i romantike.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here