Moda se menja iz dana u dan, a kaže se da je stil urođen. Stručnjaci su se potrudili da ogonetnu da li na stil utiču zvezde i obelodane šta određeni horoskopski znakovi prvo traže u buticima. Ovnovi mogu da se prepoznaju u odelu i odeći koja im uliva samopoudanje i odaje da su rođene vođe. Bikovi su hedonisti koji prate trendove. Uglavnom imaju svedene komade u garderoberu, ali isto tako puno novca izdvajaju na obuću i asesoar.

Kako su raspoloženi tog dana, tako Blizanci biraju odeću. Ono što je kod njih upadljivo jesu ekstravagantan nakit i skupoceni satovi. Saten i svila, ali i pamuk su omiljeni materijali ljudi rođenih u znaku Raka. Dame vole romantične haljine, a muškarci lanene košulje i pantalone. Lavovi su sinonim za brendiranu garderobu. Kupuju samo najkvalitetnije i za to ne žale novac. Žene Lavice se trude da uvek prve prošetaju odeću sa modnih pista i poseduju Hermes torbu, napravljenoj u limitiranoj seriji.

Analitične Device su svedene i elegantne. Mogu da se prepoznaju na ulici jer su često u košulji i dobro ukrojenim pantalonama. Ženama Devicama su visoke potpetice zaštitni znak. Nikad ne kupuju nešto jeftino i trendi, već biraju vanvremenske komade. Vage su zaljubljenici u modu. Svake godine isprobavaju nove trendovel, pa u garderoberu imaju i “popa sa bradom”. Odeća Škorpije je uvek na ivici kiča i glamura. Strelčevima su svetle rolke i krem pantalone neka vrsta zaštitnog znaka. Osobe rođene u znaku Jarca vole dobro ukrojene komade odeće. Imaju moć da jeftine komade uklope sa brendiranim i deluju luksuzno u svakom trenutku.

Vodolijama je moda “izduvni ventil”. Za njih je igranje bojama i materijalima svakodnevna pojava. Svojim izgledom uglavnom šokiraju okolinu. Romantične Ribe imaju nepogrešiv ukus bilo da nose jednostavnu crnu majicu ili cvetnu haljinu, one će odisati enegancijom.

Izvor:
Vestionline